Lön och HR

Låt oss hjälpa er med lönehanteringen

Lön och HR

Hos Ekonomibolaget kan du få hjälp med allt som rör ert företags ekonomi: Utöver våra tjänster inom redovisning, löpande bokföring och skatterådgivning kan vi också hjälpa er med allt som har med löneadministrationen och personalfrågor att göra.

Via vårt systerbolag Lön & HR Bolaget kan vi erbjuda en komplett hantering av hela ekonomin i ditt företag. Med Lön & HR Bolagets auktoriserade lönekonsulters hjälp erbjuder vi kompletta lösningar av lönefunktionen: Från rapporteringar, statistik och kontrolluppgifter till utbetalningar och administration av pensionen.

Vi finns även här för dig som sköter lönerna på egen hand, men som känner att du behöver hjälp med valda delar av löneadministrationen, som exempelvis kontrolluppgifter (som från och med 2018 ska göras varje månad), beräkningar av semesterskulder eller för andra personaladministrativa frågor som exempelvis lönekartläggningar.

Vi erbjuder bland annat tjänster inom:
✓ Lönehantering
✓ Lönesystem
✓ Redovisningssystem för tidrapportering, traktamenten och utlägg
✓ Pensionshantering
✓ Lönekartläggningar
✓ Arbetsrättslig rådgivning
✓ Anställningskontrakt
✓ Råd och stöd i HR-relaterade frågor

Tillsammans med dig går vi igenom vilka behov ni har i företaget och skräddarsyr lösningar som passar löneadministrationen i just ditt företag.

Vi jobbar i moderna system för lön och erbjuder digitala lösningar för bland annat tidrapportering och frånvaro, reseräkningar och utlägg.

Lön & HR Bolagets auktoriserade lönekonsulter har lång erfarenhet av löneoutsourcing och att arbeta på lönebyrå. Vi följer SALK (Svensk standard för auktoriserade lönekonsulter) och är medlemmar i SRF.

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss eller gå in på lonhr.se för mer information. Med vår hjälp ser vi till att rätt lön kommer till rätt person i rätt tid.


Kontakta oss

Så kul att du vill komma i kontakt med oss.

Fyll i dina uppgifter nedan och ange gärna vad det gäller så hör vi av oss inom kort