Om oss

Bli en del av Stockholms vassaste redovisningsbyrå!

Jobba hos oss

Sök jobb på Ekonomibolaget

Vill du bli en del av stans vassaste redovisningsbyrå? Vi är ständigt på jakt efter nya talanger som kan förstärka våra redovisningsteam och löneteam.

Hos oss ska du jobba om du är bäst i branschen, tycker om att jobba i team och att dela kunskap. Framförallt vill du bli bäst på att kommunicera ekonomiska möjligheter som hjälper våra kunder att utvecklas! För vi tror att när våra kunder växer, då växer också vi som företag och du som konsult.

Just nu söker vi bland annat:

✓ Teamledare: Som teamledare ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och/eller har arbetat som exempelvis CFO, controller eller ekonomichef. Våra teamledare på Ekonomibolaget har minst 10 års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och har tidigare arbetat i ledande befattningar.

✓ Redovisningskonsult: Som redovisningskonsult jobbar du bland annat med bokslut, årsredovisningar och skatterådgivning och vi vill att du har några års erfarenhet från detta. Våra redovisningskonsulter på Ekonomibolaget har minst 5 års erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå.

✓ Junior redovisningskonsult: Juniora redovisningskonsulter på Ekonomibolaget har minst 3 års erfarenhet från redovisningsbyrå och har grundläggande bokslutskunskaper. Som junior redovisningskonsult sköter du bland annat den löpande bokföringen samt avstämningar.

Känner du att någon av tjänsterna passar in på dig? Klicka på länkarna ovan för mer information och för att skicka in din ansökan!