Om oss

Bli en del av stans vassaste redovisningsbyrå!

Vi söker en teamledare

Hos oss ska du jobba om du är bäst i branschen, tycker om att jobba i team och dela kunskap. Framförallt vill du bli bäst på att kommunicera ekonomiska möjligheter som gör våra kunder ännu lyckligare!

Bli teamledare för våra redovisningsteam!

I rollen som teamledare sköter du den framåtriktade ekonomistyrningen och jobbar med kvalificerad rådgivning. Som teamledare ansvarar du för att både kunderna och medlemmarna i teamet trivs samt ser till så att uppdragen är lönsamma.

Våra team har möten veckovis och planerar så att kunden och alla i teamet har rätt förutsättningar för att göra ett bra arbete. Kunderna och teamet ska alltiv veta som kommer ske och när, samt vad som förväntas av dem och som teamledare är det din uppgift att lotsa dem i rätt riktning. Du har också i uppgift att se till att teamet följer REX och de rutiner som finns för varje uppdrag samt att teamet uppfyller sina mål. Du rapporterar kontinuerligt till ledningen.

Din kanske viktigaste uppgift blir att motivera ditt team och hjälpa kunden att utveckla sina affäter!

Avgörande kunskaper för att lyckas i rollen är kommunikation och affärsutvecklande rådgivning.

Våra teamledare på Ekonomibolaget har minst 10 års erfarenhet på redovisningsbyrå och har tidigare erfarenhet från arbete i ledande befattningar.

Kundaktiviteter som teamledare

✓ Kvalificerad kundrådgivning
✓ Framtagning och analys av rapportpaket, budget, nyckeltal med mera samt presentation i ledningsmöten
✓ Teammöten och team building
✓ Arbetsplanering, rapportering och kvalitetsstyrning
✓ Nyförsäljningsmöten, offert och uppföljning
✓ Merförsäljning och kundutveckling
✓ Genomgång och korrigering dokumentation (nulägesrapporter, agendor, protokoll)
✓ Kundvård och representation
✓ Fakturering

Tycker du att beskrivningen ovan passar in på dig? Vill du bli teamledare på stans bästa redovisningsbyrå? Skicka in din ansökan nedan och berätta mer om varför vi ska anställa just dig!